Planlegge nytt baderom – Det du trenger å vite

Ikke bli overveldet om det er første gang du skal renovere baderommet. Denne guiden vil ta for seg noe av det viktigste du trenger å vite før du kjøper nytt baderom.

Finn ut av dine behov

Aller først må du begynne med å finne ut dine viktigste prioriteringer. Bruk litt tid på å finne ut hvordan du bruker badet på en daglig basis, og finn deretter ut hva som funker, og hva som kunne vært gjort annerledes. Bor du alene eller med en stor familie? Kunne du tenkt deg et større bad? Om du sjeldent bruker badekaret kan du vurdere om du trenger det i det hele tatt.

God planlegging

God planlegging er viktig når du skal kjøpe nytt baderom. Hvis du planlegger riktig kan det spare deg for mye penger i feil du må rette opp senere. Det kan være lurt å prate med en rørlegger før du gjør et kjøp slik at du er sikker på at det du ønsker passer til rommet.

Ikke gjør om på rommets planløsning (med mindre du må)

For å kutte ned på kostnader er det lurt å ikke endre for mye på rommets planløsning med mindre det virkelig er nødvendig. Om du flytter på toalett eller dusjen kan dette føre til ekstra kostnader for rørleggerarbeid som kan ende opp med å være dyrt.

Drømmer du om nytt bad?

For å gjøre drømmen om nytt bad til virkelighet kan du besøke aubo.no. AUBO har et bredt utvalg forskjellige design til baderom og hjelper deg med å finne det designet som passer til ditt personlige behov. Hos AUBO finner du garantert et bad som passer til akkurat din drøm. Om du trenger inspirasjon eller personlig rådgivning kan du besøke din lokale AUBO-forhandler eller aubo.no. En av deres konsulenter vil presentere deg for mulighetene innenfor bad og baderom.