Noe å holde hendene opptatte med

Man blir ofte rastløs, og ikke helt vet hva man skal gjøre av seg. Og da føles det greit å gripe noe som kan leke med. Det er ofte derfor folk røyker, fordi de ikke helt vet hva de skal gjøre med hendene, spesielt om det er sånn at de har prøvd å røyke før. Da er det lett å gå tilbake til gamle vaner, men hva med å se etter alternativ? Hva med at du forsøker å løse en Rubiks kube? Det er noe som er ekstremt vanskelig, og med mindre du vet hva du driver med så kan det ta deg ekstremt lang tid før du løser det hele. Det er jo noe av poenget også, men om du er av den rastløse typen så er det kanskje like greit om du ikke klarer å løse den i det hele tatt.

Men da trenger du først og fremst en Rubiks kube, som du kan finne hos mastercubestore.no/. Der har de faktisk alt du behøver, og et enormt stort utvalg, mye større enn du kanskje innbiller deg. Og da kan du starte med det utgangspunktet om at du vil bare finne noe å gjøre, noe som er litt gøy og avhengighetsdannende, men på en god måte. For det er ingenting skadelig med det å drive med Rubiks kube, og det kan tvert i mot være veldig utviklende for deg, og hjelpe deg når det kommer til logisk tenking. Det er det verdt å bruke tid på, noe du sannsynligvis kommer til å erfare selv.

Gi det en sjanse

Det er faktisk ikke sånn at du trenger å være et geni for å løse Rubiks kube, men det er klart, du må vite hva du driver med. For sannsynligheten for at du skal klare å løse en kube bare helt tilfeldig er bortimot null, og som det står hos Mastercubestore, bare 3 prosent av verdens befolkning klarer å løse kuben. Noe som tilsier at det er for det meste ganske smarte mennesker som klarer det. Men det innebærer også at mange rett og slett ikke vet at det finnes løsninger. Det er ikke sånn at du må være et enormt geni for å løse den, du må bare kunne klare å følge instruksjonene. Det er vel de aller fleste kapable til.

Men om det ikke er så viktig for deg, og du har tålmodighet, så kan du bare fikle rundt med Rubiks kube når du kjeder deg. Eller til og med når du ser film. Du kan vri på den uten å tenke på det, bare for å ha noe sted å putte hendene dine. Og skal du på hyttetur kan det fort bli litt kjedelig om du ikke har internett. Da kan faktisk en Rubiks kube være som gudesendt.

Har du ikke en kube kan du ta en titt hos mastercubestore.no/, som har alt du behøver, og som kan hjelpe deg med å sette i gang om du skulle ha spørsmål. Så ta gjerne en titt!