Glad i trening – men litt distre? Her er noen supertips

Stadig flere holder seg i form, enten det er langs løpebanen eller på gymmen. Og folk bruker faktisk mer tid på å holde formen selv etter at de fyller 30. Men er du glad i trening – men samtidig litt distre? Her er noen supertips slik at du aldri mister de dyre treningsklærne dine.

For med en Ikast Etikett kan du sette dit navn på en kleslapp slik at ingen vil ta feil av klærne du la sammen med mange lignende klær på benken. Ønsker du å finne navnelappene med en gang, sjekk ikastetikett.no for mer informasjon. Eller fortsett å lese her.

Merk alt treningsutstyret ditt

Det er lett å la seg rive med når du trener. Du har nettopp perset i benken, eller løpt fortere enn noen gang. I jubelen glemmer du genseren, jakken, håndkleet eller hva det enn måtte være. Men det går ikke lang tid før du merker at du har glemt noe. Finn igjen klærne dine med Ikast etikett sine flotte navnemerker.

Ikast Etikett kjenner behovene

Du er ikke den første som har glemt klær. Men det er noe mer med Ikast Etikett. Ikke bare er byen kjent for sitt gode håndball-miljø, men nettbutikken som har sin opprinnelse fra samme by, kjenner dine behov.

Du kan lage kule strykemerker eller lage dine egne Labelypurself merker som kan strykes på klærne dine. Enten det er en singlet for basket eller en ryggsekk for din nye hobby, diskgolf, så har Ikast Etikett det du trenger. Merkene tåler vask på vask og runder i tørketrommelen.

Sjekk bærekraftige løsninger fra Ikast Etikett

Det er dumt å miste treningsklærne sine. Vi vet alle at nye klær setter fotavtrykk på miljøet. Velg derfor bærekraftige løsninger fra nettbutikken. De har alt du trenger for å ta vare på treningsklær og utstyr slik at du sparer miljøet og bankkontoen din.