Den perfekte babygaven – finn BIBS og MAM smokker med navn hos Navnesmokken

Å finne den perfekte gaven til nybakte foreldre kan være både utfordrende og tidkrevende, men det trenger ikke lenger å være slik. Navnesmokken tilbyr nemlig et utvalg av enestående personaliserte smokker med navn fra MAM og BIBS som garantert vil falle i smak hos både foreldre og babyer. Med et bredt utvalg av størrelser, farger og design kan man enkelt sette sammen en unik smokk som passer til babyer opptil 36 måneder gamle.

Et trendy valg: BIBS smokk med navn

Personlige gaver er en sikker vinner som viser mottakeren at du har tenkt litt ekstra på dem. Dersom du har blitt invitert i et bursdagsselskap eller en babyshower, vil en BIBS smokk med navn garantert falle i smak. Det danske merket BIBS tilbyr et bredt utvalg av design i trendy pastell- og jordfarger, og du finner de beste av disse i utvalget hos Navnesmokken, hvor du til og med har mulighet for å få barnets navn eller en annen valgfri tekst inngraveret i sutten. I tillegg har smokkene ulik utforming, så man kan velge den fasongen barnet liker best. Her kan man velge mellom symmetriske smokker, runde smokker og anatomiske smokker.

Prosessen med å personalisere produktet er enkel. På Navnesmokkens nettsted kan man finne en oversikt over alle de ulike smokketypene, samt hvilke fargepalletter hver smokk kommer i. Når du har valgt det designet du liker best, kan du leke deg med skriftfarger og fonter for å skape en unik BIBS smokk med navn til barnet. Du bestemmer selv fargen på både smokk og på skrift, samt hva du ønsker at det skal stå, og du kan bestille din BIBS smokk med navn online allerede i dag!

Symmetriske MAM smokker med navn

Dersom du liker lyse sommerfarger, og barnet foretrekker symmetriske smokker, er MAM et fantastisk alternativ, du finner også hos Navnesmokken. Deres sortiment inneholder nemlig en rekke sutter fra denne anerkjente produsenten, som de på samme måte gir deg muligheten til å personliggjøre med en unik tekst. Suttene passer barn mellom 0-36 måneder, og utvalget består av symmetriske silikonsmokker i lyse pastellfarger.

Varemerket MAM er en av verdens ledende produsenter, og lager smokker av MAM SkinSoftTM silikon som både har lekent design, og som sitter komfortabelt i barnets munn. Alle smokkene er utformet med luftehull for å forhindre at barnet opplever irritasjon i ansiktet. Når du designer din MAM smok med navn, har du tre linjer hvor du kan skrive din personlige tekst. Dette kan eksempelvis være barnets navn eller andre ikoner, som et hjerte eller en fotball.

Uansett om du velger BIBS sutter med navn eller MAM sutter med navn, er personlige smokker både nyttige og stilige. Enten du er forelder selv, eller du ønsker å gi noe ekstra spesielt i gave til noen du kjenner, vil produktene fra Navnesmokken være et opplagt valg. De kan både hjelpe deg eller den heldige mottakeren med å holde styr på barnets sutter, og det er samtidig også en både hyggelig og praktisk gaveidé.